Unitati Multimedia CASKA1. Calitatea Unitatilor Multimedia Sta In Utilizarea Componentelor De Inalta Calitate ( Samsung ), In Investitiile Facute In Tehnologie Si In R&D ( Research & Development) Si Nu In Ultimul Rand In Experienta Tehnicienilor Care Lucreaza Cu Aceasta Tehnologie De Ultima Ora Cu Scopul De A-ti Spori Confortul In Masina.

2. Design Original Si Compatibilitate Perfecta! Forma Unitatii, Luminile, Designul Si Calitatea Butoanelor, Compatibilitatea Mufelor Si A Cablurilor Cu Mufele Existente Pe Masina Fac Usoara Confundarea Unitatii Cu Una Din Fabrica Insa Cu Functii Mult Mai Complexe. Datorita Acestei Compatibilitati Perfecte Cu Masina Instalarea Se Face Cu Usurinta Plug&Play

3. Compatibilitate Cu Sistemul Audio Al Masinii! Daca Masina Ta Are Un Sistem Audio Performant Poti Sa Stai Linistit Deoarece Cu Noua Unitate Caska Sunetul O Sa Se Auda Mult Mai Bine Pe Sistemele Audio Bose ( Mazda ), Rockford Fosgate ( Mitsubishi ), Blue&Me ( Fiat ) , Converse+ ( Ford ) etc.

4. All-In-One Function! Unitatea Caska Are Toate Functiile De DVD + O Memorie Virtuala De 6 CD-uri / Radio Cu RDS / CarkitBluetooth / Intrare USB / SD / iPod Si Optional Posibilitate Conectare Camera Video De Mers Inapoi, Senzori De Parcare Spate Si Senzori De Monitorizare Presiune Si Temperatura Roti Toate Si Toate Informatiile Vor Fi Afisate Pe Ecranul Unitatii!

5. Garantie 24 Luni! Daca Optati Pentru O Unitate Caska Inseamna Ca Doriti Calitate Si Siguranta. Cumpararea Unei Unitati Caska Nu Reprezinta Doar O Achizitie Ci O Investitie In Confort.

6. Extinderea Garantiei - Suntem Atat De Siguri De Calitatea Unitatilor Multimedia Caska Incat Oferim Posibilitatea De Extindere A Garantiei La 36 sau 60 Luni!

7. Internet In Masina! Da Acum Este Posibil Sa Navighezi Pe Net Si Din Masina! Cu Modemul USB De La Orange Este Conectat Tot Timpul La Mail, Pe Facebook, Twitter Sau Pe Alte Site-uri Care Te Intereseaza. Acum Poti Intra Pe Pagina Noastra De Facebook Sa Ne Dai LIKE : https://www.facebook.com/autogadget

8. Accesoriile Caska Sunt Concepute Special Pentru Unitatile Multimedia! Puteti Conecta O Camera Video De Mers Inapoi Cu Afisaj Pe Ecranul Unitatii, Un Set De Senzori De Parcare Tot Cu Afisaj Direct Pe Ecran Care Lucreaza Si Impreuna Cu Camera. Caska A Dezvoltat De Asemenea Un Sistem De Monitorizare A Temperaturii Si A Presiunii Din Pneuri – TMPS Care Te Atentioneaza Daca Ai Vreo Problema La Roata! Mai Poti Opta Pentru Un TV Tuner Digital Auto Sau Poti Conecta Orice Monitor Direct La Unitate!

9. Experienta De Peste 13 Ani A Dus La Dezvoltarea A Peste 100 De Produse Si La Obtinerea A Peste 50 De Brevete Si Certificari Internationale! ( FCC E-Mark, FDA, CE, E3, E4, ISO9001, ISO/TS16949 )

10. Prezenta La Nivel Mondial Se Datoreaza Tuturor Motivelor Mai Sus Enumerate. Brandul Caska Este Prezent Pe Aproape Tot Globul: Germania, Spania, Olanda, Peru, Brazilia, Mauritius, Malaesia, Columbia, India, Singapore Si Nu In Ultimul Rand Romania!

Contact Caska Romania


Enjoy TV Everywhere!