Unitati Multimedia CASKA

CASKA Romania

Nr. 1 Navigatii Multimedia Auto Integrate Din Lume

     Înfiinţată în 1998, Coagent Electronic S & T Co Ltd. este o companie Hi-tech specializată în cercetare şi dezvoltare, producţie şi vânzare de unitati de navigaţie multimedia auto, precum si a accesoriilor pentru acestea cum ar fi sistemul de control si monitorizare al anvelopelor TPMS, sistemul de asistenta la parcare, etc... Deţinatoarea brandului CASKA, firma Coagent a obtinut o serie de titluri precum    Hi-Tech CASKA_HeadofficeEnterprises for the State Plan of Torch”, “ Famous brand of GD Province”, “ Exemptible Products of the State”, ”100 Superior Car Spare Parts Suppliers of the State”, precum şi alte distincţii care au propulsat compania si brandul CASKA in TOP 100 Companii Din China   fiind totodata si liderul de piata in domeniul electronicii auto in toata regiune asiatica.


     În 2004 Coagent Electronic a lansat prima prima unitate  DVD auto cu ecran tactil de 7 Inch urmand ca in anul 2005, Coagent Electronic sa lanseze pe piata prima unitate DVD auto ce avea integrata si functia de Navigatie GPS plus alte functii specifice CAR Entertaiment cum ar fi redarea fisierelor audio/video de pe dispozitive de stocare externe, carkit bluetooth pentru telefonul mobil si altele. În 2007 Coagent Electronic a lansat primulsistem electronic de asistenta la parcare IPAS, odata cu acest produs devening si lider de piata in regiunea Asia-Pacific.


      Coagent Electronic deţine in portofoliu aproape 100 de produse şi mai mult de 50 de brevete internaţionale. În 2002, Coagent Electronic a obtinut standardele de calitate ISO9001: 2000 iar în iulie 2005 ISO/TS16949: 2002. Unitatile multimedia CASKA sunt certificate FCC E-Mark, FDA, CE, E3, E4 şi alte aprobări internaţionale. Activele companiei, brevetele, brandul CASKA si numele de marcă sunt evaluate astazi la peste 5 miliarde de dolari. Construita în 2007, noua bază de productie electronică a companiei acopera o zona de 180 000 m2 şi are 15 linii de de producţie la standarde internaţionale, in companiei activand in prezent peste 1500 de muncitori la nivel mondial.

CASKA_Headoffice_1

     

     Coagent Electronic fiind liderul în piaţă după in domeniul  multimedia auto şi a sistemului de navigaţie întegrate  a devenit deveni furnizor oficial pentru marcile locale de autoturisme FAW, SHAC, JAC, Dongfeng Motor, Chery.


      Începand cu anul 2008 compania a decis extinderea activitatii la nivel global produsele CASKA fiind prezente acum în Europa, Statele Unite ale Americii, Orientul Mijlociu şi Asia de Sud-Est.


     Incepand cu anul 2010 Coagent Electronic a deschis primele reprezentante in Europa, respectiv Spania prin partenerii locali DSS Speed Sound, si Germania unde se afla si depozitul central. Au urmat la scurt timp si deschiderea reprezentantelor din celelalte tari printre care mentionam Marea Britanie, Slovenia, Olanda si incepand cu 2012 si Romania.


Contact Caska Romania


Enjoy TV Everywhere!